Bästa upplevelsen när du bettar på amerikansk sport

Allt fler svenskar väljer att titta på amerikansk sport och moderna streaming-tjänster är helt klart en anledning till detta. Det har nämligen blivit enklare att få tillgång till matcher som spelas i USA. Du streamar amerikansk sport online direkt från Sverige.

Här ska du få tips på en av marknadens bästa sajter för amerikansk sport. En sajt som ger dig som användare från Sverige en optimal upplevelse även om du befinner dig på långväga avstånd.

Speltider och streaming

Den amerikanska sajten LiveSportsOnTV har datum, speltider och kanaler samlat på en och samma plats. Det är ypperligt för dig som gillar att följa amerikansk sport, både när det gäller betting och streaming av matcher. Du slipper leta upp speltider på olika sajter och behöver heller inte hitta rätt länk till streamade matcher.

  • Fakta om matcher
  • Länkar till streaming
  • Speldatum och nyheter

Om du letar efter information om amerikanska sporter som till exempel NFL (kanske även Super bowl) eller NBA på en svensk sajt är risken stor att du bara får tillgång till odds. Den optimala spelupplevelsen får du helt enkelt inte på samma sätt som hos Live Sports On TV som ger dig direkt streaming-länk. Då kan du alltså betta och streama på amerikansk sport samtidigt.

Tips på häftig streaming-upplevelse

Det finns många sätt att göra en match i NBA, NFL eller kanske NHL ännu mer spännande. När du väl fått tillgång till streaming-kanalen via Live Sports On TV är det bara att rigga hemmaarenan. Bjud in kompisar som också gillar sport och bra stämning. Du kan dessutom skapa en härlig sportkänsla med rätt mat och dryck. Kanske ett par kalla Budweiser till NFL-matchen eller saftiga burgare till NBA-slutspelet.

Tänk på att de flesta matcherna streamas på tider som inte går helt hand i hand med den svenska tidszonen. Är det för svårt att hålla dig vaken går det faktiskt bra att se matchen i efterhand, kanske kvällen därpå. Se bara till att hålla dig från att läsa om matchen på Live Sports On TV eller andra amerikanska nyhetssajter. För den bästa upplevelsen får du om du streamar matchen precis som om det vore realtid!