V75 blir allt mer populärt

Intresset för att spela på hästar ökar hela tiden i Sverige. De flesta väljer att spela på helgerna när det är dags för V75. Men hur kommer det sig egentligen att så många ser tjusningen i att se hästar springa runt på en travbana? Läs vidare för att ta reda på mer om detta.

De flesta intresserar sig för travet på grund av de stora prispotterna. Ibland kan det ligga flera miljoner i potten. Målet är att pricka in 7 rätt vilket ger den högsta utdelningen. Ju mer det skrällar desto mer pengar har du möjlighet att vinna.

Spela andelsspel tillsammans med andra

Trotting,Horse,Race,,Horse,With,Sulky,,With,Background,The,Spectators'Som nybörjare kan det vara svårt att veta vilka hästar du ska spela på. Därför blir det allt mer populärt att köpa en andel och spela tillsammans med andra. Det kan du till exempel göra hos cafe brasco på plats i Stockholm. Det blir roligare och mer socialt än att sitta hemma själv. Du kan köpa dig en kaffe och god kaka samtidigt som du träffar andra som är lika intresserade av hästar. Då minskar risken att du spelar för pengar som du inte har råd att förlora. Det är lättare att tappa omdömet om du sitter hemma själv.

Så ska du tänka när du spelar på hästar

Om du vill ta ut dina egna kuponger finns det flera sajter som delar med sig av speltips i förväg. Här kan du läsa på om vilka hästar som ser ut att vara i fin form och vilka par som kan skrälla. Ju fler hästar du tar ut i varje lopp desto dyrare blir din kupong. Därför är det vanligt att plocka ut en eller flera spikar. Då satsar du bara på att en häst ska vinna loppet. Ett annat alternativ är att köpa en Harry Boy. Då plockar ATG ut en färdig kupong till dig med hästar i varje lopp. Det finns en chanskupong och en som är mer säker. Du väljer själv vilken du tycker är mest intressant. Det går även att köpa flera Harry Boy-kuponger om du vill öka dina vinstchanser.